Bewust bewegen en ontspanning

Leef beweeg bewust

Welkom op mijn website!

Welkom bij de site van Astrid Rath, bewust bewegen en ontspanning.

Op deze site vind je informatie over de cursussen bewegen in de zwangerschap, de cursus fit & gezond zwanger, zwangerschapsmassages en yoga ( voor niet zwangeren).

De cursus bewegen in de zwangerschap is een actieve cursus vroeg in de zwangerschap,  die informatie geeft over de verandering van je lijf tijdens de zwangerschap. Er worden oefeningen op muziek gedaan om toch fit te blijven tijdens de zwangerschap. Tevens wordt er aandacht aan de  zwangerschapsklachten besteed.

De cursus fit & gezond zwanger omvat naast zwangerschapsyoga ook andere oefeningen voor ontspanning en oefeningen om klachten, die samengaan met zwangerschap te beperken, (Pilates, kracht, conditie- en ademhalingsoefeningen). De doelstelling is om zwangeren te helpen gedurende de hele zwangerschap zo fit mogelijk blijven en zich te richten op een zo spoedig mogelijk herstel na de bevalling. 

Op deze website is informatie te vinden over zwangerschaps- en ontspanningsmassages, die ook op deze locatie verzorgd worden. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van een speciale massagebank voor zwangeren, waarbij je een uur lang lekker op je buik kunt liggen.

Ook is er een mogelijkheid voor een postnatale massage.  Deze massage zorgt voor een goede afvoer van al je afvalstoffen.  Omdat vaak de eerste maanden na de bevalling zwaar zijn: voeden, lang in dezelfde houding zitten, luiers verwisselen, kindjes dragen, maxi-cosies slepen en al je huishoudelijke taken die erbij komen, is het heerlijk om al die zwaar belaste spieren eens een goede massagebeurt te geven.

De ontspanningsmassages zijn gericht op ontspanning bij vermoeidheid, spierpijnen of gewrichtsklachten en hoofdpijnen of gewoon om jezelf even te verwennen.  

De yogalessen worden gegeven op een andere locatie: Stationsstraat 53a in Veghel. Deze yogalessen zijn niet voor zwangeren. 
 

Gastenboek

17 berichten op 4 pagina's
Yvonne van Schijndel
08-06-16 20:19:05
Astrid heeft een hele fijne zwangerschapsmassage gegeven.
Zeker een meerwaarde voor in je zwangerschap!
Maartje van Kollenburg
03-05-16 19:35:58
Inmiddels ben ik alweer ruim een jaar geleden bevallen van mijn tweede dochter. Dat ik veel aan de cursussen bewegen in de zwangerschap heb gehad bleek vandaag wel weer. Er werd mij gevraagd welk beroep ik doe. Ik ben management assistente. Ze hadden mannequin verwacht, omdat ik zo mooi rechtop loop. Met trots heb ik verteld dat ik dat allemaal tijdens de cursussen van Astrid heb geleerd, want voordat ik bij Astrid kwam wist ik door de zwangerschap echt even niet meer wat recht was.
Olivia Yuen
24-02-16 12:44:28
Astrid, super bedankt voor de heerlijke massage. Echt genieten! Ik kan iedere zwangere vrouw dit aanraden! Bedankt ?
Nelleke van Gerwen
23-02-16 14:16:49
Gisteren bij ruim 37 weken zwangerschap een heerlijke massage gehad!!! Vannacht minder last gehad van mijn heupen en rug en heerlijk om weer even op mijn buik te kunnen liggen!!! Bedankt astrid!!!
Loes van de Louw
02-02-16 21:57:05
Vandaag een heerlijke zwangerschapsmassage gehad van Astrid, met 39+1 wk zwangerschap. Echt een aanrader, dit zou iedere vrouw zichzelf cadeau moeten doen in de zwangerschap!!
Tonen: 5  10   20