Bewust bewegen en ontspanning

Leef beweeg bewust

Welkom op mijn website!

Welkom bij de site van Astrid Rath, bewust bewegen en ontspanning.

Op deze site vind je informatie over de cursussen bewegen in de zwangerschap, de cursus fit & gezond zwanger, zwangerschapsmassages en yoga ( voor niet zwangeren).

De cursus bewegen in de zwangerschap is een actieve cursus vroeg in de zwangerschap,  die informatie geeft over de verandering van je lijf tijdens de zwangerschap. Er worden oefeningen op muziek gedaan om toch fit te blijven tijdens de zwangerschap. Tevens wordt er aandacht aan de  zwangerschapsklachten besteed.

De cursus fit & gezond zwanger omvat naast zwangerschapsyoga ook andere oefeningen voor ontspanning en oefeningen om klachten, die samengaan met zwangerschap te beperken, (Pilates, kracht, conditie- en ademhalingsoefeningen). De doelstelling is om zwangeren te helpen gedurende de hele zwangerschap zo fit mogelijk blijven en zich te richten op een zo spoedig mogelijk herstel na de bevalling. 

Op deze website is informatie te vinden over zwangerschaps- en ontspanningsmassages, die ook op deze locatie verzorgd worden. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van een speciale massagebank voor zwangeren, waarbij je een uur lang lekker op je buik kunt liggen.

Ook is er een mogelijkheid voor een postnatale massage.  Deze massage zorgt voor een goede afvoer van al je afvalstoffen.  Omdat vaak de eerste maanden na de bevalling zwaar zijn: voeden, lang in dezelfde houding zitten, luiers verwisselen, kindjes dragen, maxi-cosies slepen en al je huishoudelijke taken die erbij komen, is het heerlijk om al die zwaar belaste spieren eens een goede massagebeurt te geven.

De ontspanningsmassages zijn gericht op ontspanning bij vermoeidheid, spierpijnen of gewrichtsklachten en hoofdpijnen of gewoon om jezelf even te verwennen.  

De yogalessen worden gegeven op een andere locatie: Stationsstraat 53a in Veghel. Deze yogalessen zijn niet voor zwangeren. 
 

Gastenboek

17 berichten op 4 pagina's
Lynn
02-04-19 19:38:07
Heel erg bedankt voor de zwangerschapsmassage! Sinds tijden weer direct in slaap gevallen en de hele nacht doorgeslapen. Echt heerlijk!
Mieke Kempenaars
09-02-19 19:24:22
Dankjewel voor alle goede tips en oefeningen tijdens de lessen! De pilatesbal heeft me veel geholpen om mijn bekkenklachten te reduceren. Lessen die zeker niet zweverig, maar juist luchtig en leerzaam zijn. Dankjewel!
Simone Danklof
09-02-19 18:15:59
Astrid bedankt voor de fijne, leerzame maar bovenal gezellige bijeenkomsten.
Wendy van der Zanden
04-11-18 18:21:14
Afgelopen week in het kader van mijn opleiding tot Doula een les Zwangerschapsyoga bij mogen wonen.
Astrid geeft op een hele fijne manier les, met een complete uitleg waarom ze iets doet. Ik raad zwangere vrouwen aan om deze cursus te volgen, het is een echte aanrader!
Loekie Vis
17-08-17 19:35:45
Hartelijk dank voor de fijne lessen Astrid! Met jouw praktische tips en oefeningen heb ik er vertrouwen in dat ik probleemloos door die laatste weken heen kom.
Opmerking:
Wat ontzettend fijn om te horen, Dank je Loeki. Het is altijd weer een kadootje om met zo'n leuke groep samen te werken, ook ik leer er van. Fijne zwangerschap verder. Astrid
Tonen: 5  10   20